Veel bezoekers voor OCC

Meer dan 1500 belangstellenden grepen zaterdag hun kans om de bouwplaats van het Onderwijs- en cultuurcomplex (OCC) aan het Spuiplein te bezoeken. Voor de eerste keer deed bouwcombinatie Cadanz mee aan de Dag van de Bouw. En voor de eerste keer traden er in het toekomstig hart van cultureel Den Haag verschillende artiesten op.

Om 10.00 uur ’s ochtends stonden ondanks de natte start van de dag de eerste bezoekers op de stoep. Om langs een uitgezet parcours vrij over de bouwplaats te wandelen. En natuurlijk om te genieten van verschillende optredens in de theaterzaal en de concertzaal.

In de theaterzaal waren onder een koperensemble van het Residentie Orkest te zien, optredens van studenten van het Koninklijk Conservatorium en voorstellingen verzorgd door het Zuiderstrandtheater. In de concertzaal was een preview te bezoeken van het Hip Hop festival.

Organisator Cadanz spreekt van een groot succes. “Bovenop de 1200 aanmeldingen voor de open dag, hebben we zaterdag ook nog zo’n 300 spontane bezoekers over de vloer gehad”, laat een woordvoerder weten. “En we hebben ontzettend veel positieve reacties vanuit het publiek gekregen.”

Voor een impressie, kijk hier

Interessant artikel? Deel deze nu op uw profiel.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn