Spreiding van vrachtverkeer rond occ

Om de druk op de wegen in het centrum als gevolg van de bouw van het occ te verlagen, wordt de aanvoer van bouwmaterialen over een langere periode per dag gespreid. Daartoe mag Cadanz het bouwterrein ook in de avonduren gaan bevoorraden. De werktijden voor bouwwerkzaamheden op het terrein blijven ongewijzigd: van 7.00 tot 19.00 uur.

Nu de bouw van het toekomstig onderkomen van Residentie Orkest, Koninklijk Conservatorium, Nederlands Dans Theater en Dans- en Muziek Centrum in de fase van afbouw komt, neemt de aan- en afvoer van bouwmaterialen door verschillende leveranciers toe. Om te zorgen dat al dat extra verkeer niet leidt tot verstoppingen van de toch al drukke wegen in het centrum van de stad, verleent de gemeente Cadanz ontheffing om van maandag tot en met vrijdag tot 22.00 uur te mogen aanvoeren, laden en lossen. De kranen zullen tijdens deze uren niet gebruikt worden.

De bevoorrading gebeurt via de bestaande poort aan de Schedelsdoekshaven en de recent aangelegde entrees aan het Spui en de Turfmarkt.

Interessant artikel? Deel deze nu op uw profiel.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn