Open Dag op de bouwplaats!

Nieuwsgierig naar de vorderingen van de bouw van het onderwijs- en cultuurcomplex? Kom dan op zaterdag 15 juni langs voor de Dag van de Bouw!

Tijdens deze open dag kan iedereen vrij rondlopen over de bouwplaats en informatie krijgen over de bouw, het gebouw en de functie die dit markante pand in het hart van de stad vanaf 2021 gaat krijgen. En om daar alvast een klein voorschot op te nemen, zijn er die dag voor de allereerste keer zelfs  verschillende optredens in de zalen te bezoeken…

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland waar projecten door het hele land aan meedoen. Dit jaar zijn er maar liefst 133 bouwprojecten opgesteld, waarvan verschillende in Haag. De Rotterdamse Baan bijvoorbeeld en de ondergrondse fietsenstalling aan het Koningin Julianaplein.

Het bezoeken van de bouwplaats van het occ kan tussen 10.00 en 15.00 uur. De toegang  is uiteraard gratis. De koffie staat klaar en kinderen zijn welkom. Komt u met de auto, dan kunt u het beste parkeren in een van de omliggende parkeergarages in het centrum.

Let op: voor een bezoek aan de bouwplaats van het occ moet u zich vooraf aanmelden!

Interessant artikel? Deel deze nu op uw profiel.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn