Haagse topondernemers steunen topprogrammering

Tien Haagse topondernemers zetten zich in voor een internationale excellente programmering voor álle inwoners van Den Haag, nu in het Zuiderstandtheater en vanaf 2021 in het onderwijs- en cultuurcomplex (occ).

De ‘Tien van Den Haag’ zoals deze groep initiatiefnemers zich noemt, hebben zich hiertoe verenigd in de Culture Club The Hague, het nieuwe zakelijke platform van het Zuiderstrandtheater. Dit platform biedt bedrijven, ondernemers en kunstminnende weldoeners de mogelijkheid om zich te binden aan topcultuur en het internationale bedrijfsleven in Den Haag. Het is de bedoeling  dat dit platform het komend jaar verder wordt uitgebreid.

Het Zuiderstrandtheater biedt een divers aanbod in muziek, dans, opera, spektakel en cabaret en is bovendien de thuishaven voor het Residentie Orkest en Nederlands Dans Theater. In 2021 verhuist het theater terug naar het Spuiplein en neemt het zijn intrek in het occ.

De Haagse Tien: André van Herk (APC Groep), Mark van der Kallen (Wittenbrug), Bert de Boer (Activin), Edward de Jager (VenturesOne), Hassan Tagi (ItaQ), Jack van Lochem (Van Lochem Nederland), Rob Brinkel (B | One Vastgoed), Renata Brabander (Rabobank), Harry Hilders  (Urban Interest) en Hans Biesheuvel (ONL).

Interessant artikel? Deel deze nu op uw profiel.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn